LOAD 9.0 – Thinking to the Future – Open source and cloud computing

September 2, 2014

logo_LOADVă invităm la ediția 2014 a LOAD, ediția cu numărul 9, ce are ca motto “LOAD 9.0 – Thinking to the Future – Open source and cloud computing”.

Ne face plăcere să ne reintâlnim cu publicul nostru fidel, dar și cu noi participanți care apreciază subiectele și invitații noștri.

Evenimentul își propune să prezinte cele mai noi tehnologii open source, în contextul larg al noilor tendințe ce au revoluționat domeniul IT în ultimii ani: cloud computing, SAAS (Software as a Service), mobilitate, big data. LOAD 2014 a fost gândit pentru a coagula o comunitate puternică de open source, dar şi pentru a da posibilitatea companiilor să îşi prezinte produsele bazate pe tehnologia open source. În cadrul Linux Open Alternative Day 2014, specialişti din domeniul open source vor expune de-a lungul evenimentului dedicat, soluţii şi motivaţii pentru adoptarea open source.

Linux Open Alternative Day (LOAD) este un eveniment tradițional dedicat Linux şi tehnologiilor  open source, având ca public ţintă utilizatori ai sistemelor open source şi susţinători ai acestei filosofii.

Filosofia open source este bazată pe colaborare, iar cel mai bun mijloc de a pune în practică acest crez este la LOAD, unde se pot dezvolta parteneriate și proiecte între pasionați, dar și între companii.

An de an, cei mai buni specialişti sunt prezenţi pentru a vorbi despre tehnologii bazate pe Linux și open source, despre soluţii create pentru mediul de afaceri, despre utilizarea open source pentru reducerea costurilor şi eficientizarea proceselor de afaceri, despre start-up-uri care au îmbrățișat open source și au avut succes. Să subliniem și că LOAD (Linux Open Alternative Day) este un eveniment dedicat tuturor celor care dezvoltă software open source, fiind o ocazie foarte bună de a prezenta noi soluţii şi aplicaţii.

Evenimentul urmeaza sa se desfasoare la TechHub Bucuresti, informatii legate de locatie sunt disponibile la adresa http://itchannel.ro/load/?page_id=240 

 

 

Lasa un Raspuns