LOAD 2017 -13 iunie 2017, TechHub Bucharest

May 28, 2017

ITChannel organizează ediția cu numărul 11 a evenimentului tradițional Linux Open Alternative Day (LOAD) 2017. Printre  invitatii acestei editii se numara Valentin Gosu, Senior Software Engineer la Mozilla, care va susține prezentarea: „Lupta cu uriașii. Cum păstrăm un Internet liber.” Un alt invitat special la această ediție este Marius Pană, CEO și fondator Spearhead Systems, care dispune de o experiență de peste 15 ani pe zona de IT Service și multiple certificări in domeniul Red Hat Linux. Marius Pană va susține un workshop  ce se prefigureaza foarte interesant: “A step towards self healing IT systems”. Cătălin Popa (Azure Business Development Manager – Microsoft) va susține două workshopuri dedicate integrării tehnologiilor open source pe platforma de cloud computing Windows Azure.

Detalii suplimentare puteti gasi în agenda evenimentului, disponibilă la adresa:

http://itchannel.ro/load/?page_id=139

Participarea la eveniment este gratuită, în limita celor 100 de locuri disponibile. Pentru înregistrare vă rugăm să accesați linkul:

http://itchannel.ro/load/?page_id=8

Evenimentul urmează să se desfășoare marti 13 iunie la TechHub Bucharest, detalii legate de locatie gasiti aici - http://itchannel.ro/load/?page_id=240

 

Lasa un Raspuns