Vorbitori

Special Guest

 

gosu3Valentin Gosu, Senior Software Engineer – Mozilla

Valentin Gosu este in prezent Senior Software Engineer pentru Mozilla și locuiește în Stockholm. Valentin Gosu este absolvent al Universității Politehnice din București, unde a și predat câțiva ani.

Prezentarea lui Valentin este: “Lupta cu uriașii. Cum să păstrăm un internet liber.”

 

catalinCătălin Popa, Azure Business Development Manager – Microsoft

Absolvent al Universității din București, Facultatea de Matematică și Informatică (specializarea Computer Since) , Cătălin Popa dispune de un important konow-how legat de soluțiile Microsoft Azure. Cătălin a ocupat, în cadrul Microsoft, pe rând pozițiile de Support Engineer, Support Escalation Engineer, iar în prezent este Azure Development Manager.

Prezentărea lui Cătălin este Assuring infrastructure in Azure with Bash.

 

micorosoft2Radu Matei, Technical Evangelist – Microsoft

Radu este un dezvoltator de software care lucrează în echipa Developer Experience Team @Microsoft. În ultimul an, el s-a concentrat pe soluțiile open source în cloud, în special pe Docker și Kubernetes. Prezedntarea lui Radu la LOAD este: Running Docker Containers with Microsoft Azure.

 

 

 

 

panaMarius Pană, CEO & Fondator, Spearhead Systems

Un alt invitat special la această ediție este Marius Pană, CEO și fondator Spearhead Systems, care dispune de o experiență de peste 15 ani pe zona de IT Service și multiple certificări pe zona de Red Hat Linux.

Marius Pană va susține un interesant workshop la LOAD 2017 – “A step towards self healing IT systems”.

 

mircea_mituMircea Mitu, Cofondator & CTO, IT Assist

Mircea Mitu este unul dintre cei mai experimentați specialiști în tehnologiile open source. După ce a fost responsabil de soluțiile de securitate pentru platformele Linux la BitDefender și Softwin, Mircea Mitu a fondat IT Assist. Compania are la activ un număr impresionant de proiecte bazate pe tehnologii open source.

Lasa un Raspuns